Samen naar een hoger niveau

”SportImprovement hoofdsponsor van Korfbalschool Noord”

on mrt 26, 2014

SportImprovement, een jong bedrijf uit Jubbega, heeft het hoofdsponsorschap op zich genomen om gezamenlijk met ons de korfbalschool tot een groot succes te maken. SportImprovement is een onderneming wat zich voornamelijk richt op het helpen van de sporters met het verbeteren van zijn of haar prestaties, door hen te voorzien van innovatieve en hoogwaardige producten. Een aantal producten waarmee SportImprovement zich wil onderscheiden op de markt zijn:

· Sportvoeding en supplementen

· Kleding (o.a. compressiekleding)

· Bedrukte bidons voor bedrijven, verenigingen etc. (voorbeeld à Bidon Korfbalschool Noord)

Een aantal toonaangevende voorbeelden van teams en sporters waar SportImprovement zijn diensten aanbiedt zijn voetbalclub sc Heerenveen en korfbalvereniging LDODK/AH Gorredijk.