Samen naar een hoger niveau

Trainingen en clinics

Trainingen/Clinics

Korfbalschool Noord biedt ook trainingen en clinics aan voor gehele teams of verenigingen. Lijkt het je leuk om eens training te krijgen van Erwin Zwart (speler van LDODK/AH Gorredijk en het Nederlands team) en eventueel van andere Korfballeague toppers? Neem dan contact op met Korfbalschool Noord om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Clinic
Zowel voor de jeugd als voor de senioren verzorgen wij leerzame clinics met diverse thema’s. Uiteraard staat het plezier bij een clinic voorop, maar daarnaast zullen er verschillende technieken naar voren komen. En wie durft de uitdaging aan te gaan om het in een 1 tegen 1 duel op te nemen tegen een Korfballeague speler?

Training
Bij een training zullen techniek, tactiek, teamwork en behendigheid centraal staan. De nadruk zal uiteraard komen te liggen op de onderdelen waar jij met je team of vereniging graag extra op wilt trainen. Naast een enkele training kan je ook kiezen voor een trainingssessie van 6 trainingen. Wij delen graag onze ervaringen van het korfballen met jullie en willen jullie helpen om, door middel van plezier en hard werken, het niveau te laten stijgen.

Heb je als vereniging of team interesse hiervoor, neem dan contact op met Korfbalschool Noord via erwin@korfbalschoolnoord.nl of op het nummer 06-48525626!